Belépés
Navigáció
Okosságok
Letöltések
Könyvtár
Rólunk
Facebook
Beszélgetés a Sims 3-ről
:: MUTI MID VAN! :: The Sims 3
6 / 6 oldal • Megosztás
6 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Beszélgetés a Sims 3-ről
Sziasztok! Lekaptam két képet egy zombiról aki egy vámpír is. KETTŐ AZ EGYBEN!
http://kepfeltoltes.hu/view/151006/Screenshot-3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Itt éppen elmereng a vámpír-zombi élet értelmén
http://kepfeltoltes.hu/view/151006/Screenshot-5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Egyébként a képeket kedvenc családom házánál készítettem, szerintem hozok majd róluk is fényképet!
http://kepfeltoltes.hu/view/151006/Screenshot-3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
http://kepfeltoltes.hu/view/151006/Screenshot-5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
Egyébként a képeket kedvenc családom házánál készítettem, szerintem hozok majd róluk is fényképet!
читать
Jól ismert Simtárs - Státusz :
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 125
Javítottam a linkeket!читать írta:Sziasztok! Lekaptam két képet egy zombiról aki egy vámpír is. KETTŐ AZ EGYBEN!
http://kepfeltoltes.hu/view/151006/Screenshot-3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/151006/Screenshot-5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
читать
Online Offline
Nem :
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Sajnálatos módon keresztül egy tipegő simem elvitte a szociális munkás. Vajon ha megvárom, hogy gyerek legyen aztán a titkos kóddal költöztetem be, az jó? Vagy egyáltalán öregszik? Az ismerősök résznél most is látom még.
читать
Online Offline
Nem :
читать: Hát, én a következőt tudom javasolni: A sim-ed összebútorozik valakivel, aztán elköltözik. Új lakótárs ( ő marad játszható ) örökbe fogadja a gyerkőcöt, majd meghívja az eredeti sim-edet h költözzön be. Kicsit macerás, de biztosan működik...
Rikardo
Nélkülözhetetlen barát - Státusz :
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 612
Rikardo: Köszönöm, bevált!
читать
Online Offline
Nem :
Beszélgetés a Sims 3-ról
Sziasztok!
Egy elég nagy problémába ütköztem. Eredeti volt a játékom, alap és Egyetemi évek. Volt egy Origin fiók amin ugye játszottam, de anno letöltöttem a Sims 4 demoját és valamiért nem engedte arra a fiókra, így csináltam neki egy másikat. Ez sokáig nem is volt baj, azonban amikor nemrég játszani szerettem volna kiírta hogy valami bonyolult nevű fájl hiányzik a gépről így nem tud futni az Origin. No para mondom, leszedtem majd felraktam újra, működött is, nagy nehezen megváltoztattam a jelszavam (mert nem rémlett már), beléptem, erre látom, hogy azon a fiókon a 4 demoja van. Kutatgattam a másik fiók adatai után, de semmit nem találtam semelyik e-mail fiókomban, az összes e-mail-emet beírtam, küldtem rá linket hogy jelszót tudjak változtatni de semmi. Szóval semmilyen adat nem volt, így leszedtem a sims 3-at, hogy újratelepítem arra a fiókra ami megvan. Viszont nem engedi felhasználni a telepítőkódot, mert, hogy már érvényesítették máshol. Próbáltam volna kódot szerezni máshonnan, arra azt mondta az origin, hogy már nem él. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor tehetek még valamit, vagy most elveszett a játékom, hiába van meg a lemez, nem használhatom már?
Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni
Egy elég nagy problémába ütköztem. Eredeti volt a játékom, alap és Egyetemi évek. Volt egy Origin fiók amin ugye játszottam, de anno letöltöttem a Sims 4 demoját és valamiért nem engedte arra a fiókra, így csináltam neki egy másikat. Ez sokáig nem is volt baj, azonban amikor nemrég játszani szerettem volna kiírta hogy valami bonyolult nevű fájl hiányzik a gépről így nem tud futni az Origin. No para mondom, leszedtem majd felraktam újra, működött is, nagy nehezen megváltoztattam a jelszavam (mert nem rémlett már), beléptem, erre látom, hogy azon a fiókon a 4 demoja van. Kutatgattam a másik fiók adatai után, de semmit nem találtam semelyik e-mail fiókomban, az összes e-mail-emet beírtam, küldtem rá linket hogy jelszót tudjak változtatni de semmi. Szóval semmilyen adat nem volt, így leszedtem a sims 3-at, hogy újratelepítem arra a fiókra ami megvan. Viszont nem engedi felhasználni a telepítőkódot, mert, hogy már érvényesítették máshol. Próbáltam volna kódot szerezni máshonnan, arra azt mondta az origin, hogy már nem él. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor tehetek még valamit, vagy most elveszett a játékom, hiába van meg a lemez, nem használhatom már?
Előre is köszönöm ha valaki tudna segíteni
Eveline.
Járatos csevegő - Státusz :
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 78
A szabályzat szerint ez az "illegális" témába tartozik, küldtem privit
Wan
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 781
Beszélgetés a Sims 3-ról
Oh elnézést, nem szerettem volna szabályt szegni, csak azért mertem írni, mert végül is eredeti játékról van szó.
Köszönöm a segítséged
Köszönöm a segítséged
Eveline.
Online Offline
Nem :
Én is küldtem neked privit.
Nade
Szárnyait bontogató tag - Státusz :
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 50
Beszélgetés a Sims 3-ról
Neked is köszönöm
Eveline.
Online Offline
Nem :
Sziasztok! Közvéleményt kutatnék egy kicsit, ha lehet, mert nem tudok dönteni. Melyik a jobb?
- Sims 3 A Világ Körül
- Sims 3 Házi kedvencek
A válaszokat előre is köszi!
- Sims 3 A Világ Körül
- Sims 3 Házi kedvencek
A válaszokat előre is köszi!
mercy050505
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 23
Mercy: Attól függ mit akarsz: kalandozni v. álatokat gondozni.
Illetve h "Indiana Jones" v "Fenyvesvölgyi kalandok" típusú tale-t készülsz forgatni
Illetve h "Indiana Jones" v "Fenyvesvölgyi kalandok" típusú tale-t készülsz forgatni
Rikardo
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 612
Egyelőre nem feltétlen a Tale a cél, ahhoz majd úgyis mindkettő kelleni fog. A gondozás is, és az utazás is nagyon érdekel, de egyelőre nincs szívem mindkettőt kérni (születésnapomra), mert elég drága mulatság...
mercy050505
Online Offline
Nem :
Talán kicsit off téma, de mindenképp a Sims 3-hoz kapcsolódik. Szóval: vannak itt olyan vállalkozó szelleműek, akik tudnak segíteni pózok és egyedi tartalmak letöltésében egy igen-igen makrancos gépnél VAGY a saját gépükön létre tudnak hozni ilyen bravúrt? Egyfajta "zene-klip" szerű videóhoz (a tervről bővebben privátban, csak hogy egyáltalán van-e itt olyan)
mercy050505
Online Offline
Nem :
mercy050505: Nekem csak a házi kedvenc van meg, de azt csak ajánlani tudom. Kutya, macska, ló, rágcsálók, kígyók, gyíkok, madarak, minden! Az állatok nagyon cukik, tudsz lovagolni, kutyát sétáltatni, Apaloosa Plains, az új város irtó szép!
Smilesim
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 85
6 / 6 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Beszélgetés a Sims 4-ről
» Beszélgetés a Sims 2-ről
» Kérdésem van
» Egyedi tartalmak a Sims 3-hoz
» Ki fogod próbálni a Sims 4-et?
» Beszélgetés a Sims 2-ről
» Kérdésem van
» Egyedi tartalmak a Sims 3-hoz
» Ki fogod próbálni a Sims 4-et?
:: MUTI MID VAN! :: The Sims 3
6 / 6 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.