Belépés
Navigáció
Okosságok
Letöltések
Könyvtár
Rólunk
Facebook
Egyéb Sims játékok
2 / 7 oldal • Megosztás
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Egyéb Sims játékok
Martin: Hehe, majdnem. Már csak a kanyarokat kell lekerekíteni, mert a sarkokon is megállnak a kocsik Viccet félretéve tényleg azt olvastam, hogy a legjobb egy sugárút-körgyűrűvel körbevenni a várost, és inkább ívelt utakat használni. Hát, nem tudom, még csak egyszer próbáltam, de pont olyan városban, amit turisztikai központtá tettem, szóval mindig nagy volt a dugó, függetlenül az utak elrendezésétől
Egyébként sz'tetek melyik a sorozat legjobb része?
Én még csak a legújabbal játszottam, a 4 csak azért van meg, hogy tudjak vele talajt csinálni Sims 2-be
Nita: Igen, már eljutottam a szabad módig, összeadtam a monarchomat meg a lovagját, a varázsló-nő meg magától összejött valami palotaőrrel, akit hiába próbáltam áthívni, állandóan azt üzente, hogy foglalt Pedig én tényleg a nap minden időpontjában próbálkoztam.
Nekem semmi bajom nincs az RPG résszel, csak én jobban szeretem a szabadságot, hogy váltogathatok a családok között, és nem lesz közben a másikaknak random 2 gyereke (jó, ez túlzás, tudom, hogy ki lehet kapcsolni meg minden, csak az alapkoncepciót kérdőjelezem meg)
Egyébként sz'tetek melyik a sorozat legjobb része?
Én még csak a legújabbal játszottam, a 4 csak azért van meg, hogy tudjak vele talajt csinálni Sims 2-be
Nita: Igen, már eljutottam a szabad módig, összeadtam a monarchomat meg a lovagját, a varázsló-nő meg magától összejött valami palotaőrrel, akit hiába próbáltam áthívni, állandóan azt üzente, hogy foglalt Pedig én tényleg a nap minden időpontjában próbálkoztam.
Nekem semmi bajom nincs az RPG résszel, csak én jobban szeretem a szabadságot, hogy váltogathatok a családok között, és nem lesz közben a másikaknak random 2 gyereke (jó, ez túlzás, tudom, hogy ki lehet kapcsolni meg minden, csak az alapkoncepciót kérdőjelezem meg)
DeeDee
Lelkes fórumozó - Státusz :
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 278
DeeDee, ez hatalmas volt ("és nem lesz közben a másikaknak random 2 gyereke" :ikszdé: )látom, nálad is önállósította magát a középkori szappanopera üzemmód A palotaőrt galambpostával vagy személyesen próbáltad áthívni? Egyikre sem reagál?
Nita90
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 309
Nita: még galambposta is van? Sosem láttam
Nekem a Sims2 a kedvencem, de a Sims4 is jó szerintem Az érzelmek tényleg jól megdobják a játékot.
Nekem a Sims2 a kedvencem, de a Sims4 is jó szerintem Az érzelmek tényleg jól megdobják a játékot.
Wan
Nélkülözhetetlen barát - Státusz :
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 781
Nekem is a Sims2 a kedvencem, de én a SimCity sorozatra gondoltam
Rikardo
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 612
Juj, emlékszem amikor régen a legrégebbi SimCity-vel játszottam... Szép emlékek
Wan
Online Offline
Nem :
Wan, igen, van galambposta, és szerintem nagyon aranyos. Több helyen található a királyságban "Messenger post" galambketreccel, például a palotánál, a főtér körül, a templomoknál és talán a varázsló tornyánál is, ha jól emlékszem. Itt lehet az adókat is befizetni, és tud belőle pénzt lopn (kölcsön )venni a kém . (Amúgy a Joline nevű karakteremet ábrázoló promóképen látható is galamb és Messenger post, önreklám end.)
Nita90
Online Offline
Nem :
Nita: Hát, igen ez már csak így működik, szerintem ezek a townie-k önmegtermékenyítést végeznek szabadidejükben
Galambpostával próbáltam találkára bírni, amikor meg odabattyogtam a palotához, pont nem volt jelen Biztos ezt is csak azért csinálja, hogy bosszantson. Bezzeg amikor éppen mással játszottam, ott virított
Galambpostával próbáltam találkára bírni, amikor meg odabattyogtam a palotához, pont nem volt jelen Biztos ezt is csak azért csinálja, hogy bosszantson. Bezzeg amikor éppen mással játszottam, ott virított
DeeDee
Online Offline
Nem :
"Hát, igen ez már csak így működik, szerintem ezek a townie-k önmegtermékenyítést végeznek szabadidejükben"
Mindjárt leesek a székről
Mindjárt leesek a székről
Wan
Online Offline
Nem :
DeeDee: Hát, lehet, vagy csak szaporábbak, mint a nyulak (Nálam iszonyúan szaporodnak, az összes forgatási helyszínem tele van townie kölykökkel, alig bírom eltakarítani őket...) Próbáld meg, tudsz-e az illető palotaőrre sim markert tenni. Akkor rögtön látod, hol kószál éppen. (Amúgy én is pont egy palotaőrrel hoztam össze a varázslónőmet - bár én direkt-, és nem akartam volna, hogy gyümölcse legyen a szerelmüknek, de az a fránya varázslónő valahogy mégis terhes lett... pedig biztos voltam benne, hogy nem hallottam a megtermékenyítő dallamot
Nita90
Online Offline
Nem :
Nita: A townieknek igaza van! Ha nincsenek kölykök akkor nincsen a királyságnak jövője
Wan
Online Offline
Nem :
Wan: ha a townie kölykök a királyság jövőjének záloga, akkor hülye leszek kiváltani őket.
Nita90
Online Offline
Nem :
Nita: Ez igaz
Te hogy tudsz a Medieval-lal forgatni? Szerintem lehetetlen!
Te hogy tudsz a Medieval-lal forgatni? Szerintem lehetetlen!
Wan
Online Offline
Nem :
Wan: Hát ööö... http://kepfeltoltes.hu/140921/lehetetlen_k_ldet_s_www.kepfeltoltes.hu_.png
Szeretem a kihívásokat. Pár moddal és egy doboz nyugtatóval egész jól el lehet lenni vele. Persze szívok rendesen vele, de ha Limonade megoldotta, nekem is menni fog.
Szeretem a kihívásokat. Pár moddal és egy doboz nyugtatóval egész jól el lehet lenni vele. Persze szívok rendesen vele, de ha Limonade megoldotta, nekem is menni fog.
Nita90
Online Offline
Nem :
Nita: Ez a kép Limonade-nak sikerült, neked is fog. Bízunk benned Ja, és vigyázz a nyugtatóval
Van olyan, amikor úgy érzed, hogy nincs kiút?
Van olyan, amikor úgy érzed, hogy nincs kiút?
Wan
Online Offline
Nem :
Nita: Ah, köszi, a sim markerrel legalább sikerült beazonosítani a tartózkodási helyét (ami meglepő módon végül a palota volt) Aztán pedig minden ok nélkül elkezdte a simemet inzultálni, hát nem tudom, lehet, hogy mégsem ő lesz az igazi
Lehetetlen küldetés! Ezen jót nevettem
Lehetetlen küldetés! Ezen jót nevettem
DeeDee
Online Offline
Nem :
DeeDee: Na, örülök, hogy a sim markerrel előkerült az illető . Valószínűleg tényleg nem ő lesz a nagy ő. Örülök, hogy megmosolyogtatott a kép
Nita90
Online Offline
Nem :
Sziasztok!
Egyrészt: DeeDee, most láttam, hogy osztályon felüli okostojás vagy
Másrészt:
Ma játszok majd a krónikákkal. Hozzak esetleg képeket?
És hogy ne legyen off..
Melyik a kedvenc "egyéb" Sims játékotok?
Egyrészt: DeeDee, most láttam, hogy osztályon felüli okostojás vagy
Másrészt:
Ma játszok majd a krónikákkal. Hozzak esetleg képeket?
És hogy ne legyen off..
Melyik a kedvenc "egyéb" Sims játékotok?
Wan
Online Offline
Nem :
Wan: Igen, hozzál! *-*
Csajszyh
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 784
Oké, akkor majd hozok
Wan
Online Offline
Nem :
Na, meggyőztetek Beszereztem a teljes Sims Krónikák sorozatot. Ha majd lesz egy szusszanásnyi időm, ki is próbálom.
Nita90
Online Offline
Nem :
2 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Beszélgetés a Sims 4-ről
» Kérdésem van
» Beszélgetés a Sims 2-ről
» Beszélgetés a Sims 3-ről
» Ki fogod próbálni a Sims 4-et?
» Kérdésem van
» Beszélgetés a Sims 2-ről
» Beszélgetés a Sims 3-ről
» Ki fogod próbálni a Sims 4-et?
2 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.