Belépés
Navigáció
Okosságok
Letöltések
Könyvtár
Rólunk
Facebook
Egyéb Sims játékok
3 / 7 oldal • Megosztás
3 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Egyéb Sims játékok
Hajrá! Nekem Riley sztorija jött be a kedvencem. Szerintem kezd a Kertvárosival.
Wan
Nélkülözhetetlen barát - Státusz :
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 781
Téma felrázása...
Szerintetek miben hasonlítanak és miben különböznek a Sims 3&Medieval?
Wan
Online Offline
Nem :
Hopp, megint egy nekem szóló kérdés, órákig tudnék írni erről. A fő különbség a játékmenetben érhető tetten, hiszen a TSM küldetésalapú, nem pedig "családcentrikus", nyilván emiatt sok egyéb funkció (építkezés, egyéni szükségletek, vágyak/félelmek, ambíciók) egyszerűsítve van, vagy teljesen hiányzik. A játék nem is családokban, hanem királyságokban "gondolkodik".
Ugyanakkor a játék grafikája a TS3-on alapul (ugyanaz a grafikai motor, ha jól tudom), nagyon vicces, hogy rengeteg társas Sims 3-as interakció, példádul beszélgetés, veszekedés, csókolózás visszaköszön a középkorban is, szinte hajszálra pontosan ugyanazok az animációk, arckifejezések. A simek is egy kicsit(?) másabbak (van, aki szerint még szebbek is, mint a TS3-asok, ízlés kérdése, nekem speciel tetszenek ), ez a CAS-ban is tetten érthető, van, ahol több, van, ahol kevesebb slider van.
Hát, kábé ennyi jut eszembe így hirtelen.
Hopp, megint egy nekem szóló kérdés, órákig tudnék írni erről. A fő különbség a játékmenetben érhető tetten, hiszen a TSM küldetésalapú, nem pedig "családcentrikus", nyilván emiatt sok egyéb funkció (építkezés, egyéni szükségletek, vágyak/félelmek, ambíciók) egyszerűsítve van, vagy teljesen hiányzik. A játék nem is családokban, hanem királyságokban "gondolkodik".
Ugyanakkor a játék grafikája a TS3-on alapul (ugyanaz a grafikai motor, ha jól tudom), nagyon vicces, hogy rengeteg társas Sims 3-as interakció, példádul beszélgetés, veszekedés, csókolózás visszaköszön a középkorban is, szinte hajszálra pontosan ugyanazok az animációk, arckifejezések. A simek is egy kicsit(?) másabbak (van, aki szerint még szebbek is, mint a TS3-asok, ízlés kérdése, nekem speciel tetszenek ), ez a CAS-ban is tetten érthető, van, ahol több, van, ahol kevesebb slider van.
Hát, kábé ennyi jut eszembe így hirtelen.
Nita90
Lelkes fórumozó - Státusz :
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 309
Az egyik legnagyobb különbség ugya az, hogy középkori cuccok vannak csak (amik nekem nagyon is tetszenek)
Wan
Online Offline
Nem :
Na igen, ebben a kérdésben Nita a szakértő Mindent elmondott, én csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem a Medieval simek a legszebbek, valahogy sokkal élethűbbek, vagy, hogy is mondjam, és a táj is lenyűgüző Én arra számítotam, hogy a TS4 is ebbe a grafikai irányba fog fejlődni. Jó lett volna. És tényleg sok a közös animáció, meglepően sok. Én speciel sajnálom, hogy a fejlesztők nem aknázták ki a benne rejlő lehetőségeket, néhány kiegészítő sokat lendített volna a népszerűségén.
Wan: Azért furi lenne, ha egy középkori témájú játékba modern cuccok is belekerülnénk :ikszdé:
Wan: Azért furi lenne, ha egy középkori témájú játékba modern cuccok is belekerülnénk :ikszdé:
Lexy
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 269
Azért röhögnék, ha a WC egy vödör lenne, de egy hidromasszázs-kád befigyelne. Meg jetpack-kel járnának
Wan
Online Offline
Nem :
Wan, "középkori cuccok vannak csak " -tuti?
http://kepfeltoltes.hu/view/150102/Screenshot-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Köszi, Lexy, olyan jó, hogy van még rajtam kívül Medieval-kedvelő A szakértőtől még messze vagyok, de igyekszem
http://kepfeltoltes.hu/view/150102/Screenshot-2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Köszi, Lexy, olyan jó, hogy van még rajtam kívül Medieval-kedvelő A szakértőtől még messze vagyok, de igyekszem
Nita90
Online Offline
Nem :
TROLOLOLOLO
Amúgy én is kedvelem a Medievalt, mi a barátnőmmel vagy háromszor kijátszottuk
Amúgy én is kedvelem a Medievalt, mi a barátnőmmel vagy háromszor kijátszottuk
Wan
Online Offline
Nem :
Nita, miért nem lepődök meg, hogy te ilyet is tudsz Egyébként Edwardnak jól áll az űrsisak már csak egy szkafandert hiányzik és írány a (z)űr
Lexy
Online Offline
Nem :
Csatlakozom a Medievalt kedvelők köréhez! Csak sajnos mostanában nem jutott időm játszani vele, valahol ott maradt félben a sztori, hogy a monarch terhes lett a lovagjától Pedig igazán kíváncsi vagyok már az utódra!
Nita: Huha, mik ki nem derülnek! Űrutazó középkori lovagok
Nita: Huha, mik ki nem derülnek! Űrutazó középkori lovagok
DeeDee
Online Offline
Nem :
Hozzászólások száma : 278
Nita: írhatnál egy novellát amúgy az "Űrutazó lovag" címmel:D Biztos, hogy elolvasnák jópáran
Wan
Online Offline
Nem :
Lexy: tök jó, felismerted Edward királyt! Na igen, megtanultam cuccokat konvertálni, vérszemet kaptam, ez lett a vége
DeeDee: nagyon örülök, hogy végül bejött a Medieval Hm, szóval a királynőd terhes lett a lovagjától. Ej, mik vannak Hajrá a kis trónörököshöz!
Bizony, a király a világűr meghódítására készül, a sok szomszédos ország nem elég
Wan: azt gondolom, de remélem, a sima kis álközépkori történetemre is kattintanak majd annyian, mint egy Űrkrónikákra... Sajnos a sic-fi nem az én műfajom, úgyhogy ez utóbbi sajnos nem fog megvalósulni. Talán nem is baj
DeeDee: nagyon örülök, hogy végül bejött a Medieval Hm, szóval a királynőd terhes lett a lovagjától. Ej, mik vannak Hajrá a kis trónörököshöz!
Bizony, a király a világűr meghódítására készül, a sok szomszédos ország nem elég
Wan: azt gondolom, de remélem, a sima kis álközépkori történetemre is kattintanak majd annyian, mint egy Űrkrónikákra... Sajnos a sic-fi nem az én műfajom, úgyhogy ez utóbbi sajnos nem fog megvalósulni. Talán nem is baj
Nita90
Online Offline
Nem :
Nita: Jó az arcmemóriám Űrkrónikák pedig én is kíváncsi lennék rá De először várjuk már nagyon az Ezüst Krónikákat. Tessék belehúzni!
Lexy
Online Offline
Nem :
DeeDee: következményesélvezt
Nita: milyen kár... Űrkrónikák De nem baj, én az Ezüst Krónikákat is elolvasom majd, kemény kritikákat is írok hozzá
Nita: milyen kár... Űrkrónikák De nem baj, én az Ezüst Krónikákat is elolvasom majd, kemény kritikákat is írok hozzá
Wan
Online Offline
Nem :
Nita: Hű, nagyon ügyi vagy! Én azóta sem próbáltam meg a konvertálást, hogy kudarcot vallottam vele
Wan: Már össze vannak házasodva, úgyhogy törvényes a bébi
Wan: Már össze vannak házasodva, úgyhogy törvényes a bébi
DeeDee
Online Offline
Nem :
DeeDee: köszi. Ha csak a verziószámon meg a wrapperen múlik, megírhatom neked, én melyiket használom (vagy direktbe át is passzolhatom), nekem elsőre sikerült beletrafálnom a megfelelőbe. Nem tudom, hogy csináltam. Ha nincs egy nagyon kedves ismerősöm, akinek a kedvéért mindenképpen meg akartam tanulni, hogyan kell ezt, azt hiszem, elijesztett volna az a tutorial. Ja, és oda kell figyelni, van egy-két apróság, amit be kell állítani ahhoz, hogy megkaphassák az adott cuccot a hős simek (pl. a Clothing categorynál a Profession legyen true, különben csak NPC-ken lesz látható), ha meg kiegészítőről (ékszer, fejdísz, űrhajós sisak ), akkor érdemes a típusnál valamilyen sminknek beállítani (ennek az a hátránya, hogy ha például szemceruzának állítod be, akkor ott kell keresni és beállítani, és akkor másféle, normál szemceruzát már nem használhatsz az adott simen - férfi simeknél ez kevésbé gáz, nőknél kicsit neccesebb, ott a pirosítót érdemes "beáldozni", mert az arcpirosság állítható a Face detailsnél is). Amúgy így lett az a bizonyos űrhajós sisak a világ legegyedibb szemhéjpúdere /Bocs, ha ez így túl zagyvára sikerült ).
Akkor nem lett törvénytelen trónörökös. Nálam egyszer született a királynőmnek házasságon kívüli gyereke, így nem is csodálom, hogy a Political marriage küldetésben az effenmonti herceg nehezen vette rá magát, hogy feleségül vegye
Lexy: igazság szerint az Űrkrónikák címért nem enyém az érdem Ezüst krónikák folyamatban, dolgozom rajta, remélem, a Kísértő múlt is halad. Tudod, turbótale-fokozat
Wan: várom majd a kritikát szeretettel, csak semmi finomkodás.
Akkor nem lett törvénytelen trónörökös. Nálam egyszer született a királynőmnek házasságon kívüli gyereke, így nem is csodálom, hogy a Political marriage küldetésben az effenmonti herceg nehezen vette rá magát, hogy feleségül vegye
Lexy: igazság szerint az Űrkrónikák címért nem enyém az érdem Ezüst krónikák folyamatban, dolgozom rajta, remélem, a Kísértő múlt is halad. Tudod, turbótale-fokozat
Wan: várom majd a kritikát szeretettel, csak semmi finomkodás.
Nita90
Online Offline
Nem :
Nita: az jó, ha nem tudod, hogy hogy csináltad XD Amúgy még készülök kritikákat írni, meg persze linkcsokor is készülőben van, meg egy Tale is... Van mit csinálni.
Wan
Online Offline
Nem :
Nita: Azt megköszönném (és a magyarázat sem zagyva, blusht úgysem szoktam használni)
Heh, akkor szegény királynő majdnem hoppon maradt
Wan: Megkérdezhetem, hogy milyen linkcsokorral készülsz? Mert nehogy üssük egymást nagy igyekezetünkben
Heh, akkor szegény királynő majdnem hoppon maradt
Wan: Megkérdezhetem, hogy milyen linkcsokorral készülsz? Mert nehogy üssük egymást nagy igyekezetünkben
DeeDee
Online Offline
Nem :
Hát éppen most adtam be rengeteg esküvői ruhát, tervezem még ugye a gótikus ruhákat, szerintem egy ilyen krimis-rendőrös is belefér. Attól függ, hogy mire lesz szükség, és ha te nem szeretnéd vagy nem tudod bevállalni én megcsinálnám.
Wan
Online Offline
Nem :
Wan: Oksa Én már beküldtem egy rockereset (de csak sims 2 van benne...), meg készül még gyerekszoba meg tiniszoba, főleg dekoráció szinten (összegyűjtöttem egy lerakat plüssállatot ), meg akarok még utcát mindenképpen
DeeDee
Online Offline
Nem :
3 / 7 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Beszélgetés a Sims 4-ről
» Kérdésem van
» Beszélgetés a Sims 2-ről
» Beszélgetés a Sims 3-ről
» Ki fogod próbálni a Sims 4-et?
» Kérdésem van
» Beszélgetés a Sims 2-ről
» Beszélgetés a Sims 3-ről
» Ki fogod próbálni a Sims 4-et?
3 / 7 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.